بخور سرد M510
رطوبت ساز التراسونیک مدل 2000 – رطوبت ساز سالن پرنده
رطوبت ساز التراسونیک مدل 3000
رطوبت ساز التراسونیک مدل 4000
رطوبت ساز التراسونیک مدل 6000
رطوبت ساز التراسونیک مدل 8000
رطوبت ساز التراسونیک مدل 12000
رطوبت ساز التراسونیک مدل 24000
دستگاه رطوبت ساز
در اکثر صنایع و فضاهای اداری و خانگی، دما و رطوبت دو پارامتر مهم و اساسی می باشد. دستگاه های رطوبت ساز در مدل ها و تکنولوژی های مختلف وجود دارد. کاربردی ترین دستگاه های رطوبت ساز، رطوبت ساز التراسونیک و رطوبت ساز پروانه ای می باشد. رطوبت ساز های گروه صنعتی مهرنگار در سایز های مختلف با بروز ترین تکنولوژی طراحی و تولید می شود و در صنایع مختلف از جمله: گلخانه ها،سردخانه ها، سالن پرورش قارچ، سالن پرورش زعفران، مرغداری، کشاورزی و ... مورد استفاده قرار می گیرد.
رطوبت ساز التراسونیک
دستگاه بخور سرد یا التراسونیک از طریق ایجاد ارتعاشات فراصوت در زیر آب باعث تولید رطوبت می شود. انواع مختلف دستگاه های التراسونیک چه خانگی و چه صنعتی از تکنولوژی یکسانی بهره می برند و تنها در تعداد پیزو الکتریک و قدرت درایور تفاوت دارند. در این روش بلافاصله بعد از روشن شدن دستگاه، بدون هیچگونه تغییری در مولوکول های آب و بدون گرم شدن، بخار تولید می شود. یکی از ویژگی های مهم رطوبت ساز التراسونیک، ایجاد رطوبت با ذرات ریز آب (بین یک تا سه میکرون) می باشد و این موضوع باعث افزایش راندمان مقدار مصرف آب نسبت به افزایش درصد رطوبت می شود. یعنی با کمترین مصرف آب، بیشترین رطوبت ممکن ایجاد می شود و از خیس شدن محیط جلوگیری می کند.
رطوبت ساز گلخانه
کنترل رطوبت گلخانه مهمترین پارامتر جهت افزایش راندمان می باشد. درصد رطوبت در گلخانه های گل و گیاه و گلخانه صیفی جات همیشه باید ثابت و بسته به نوع محصول در رنج مخصوص تنظیم شود. گلخانه ها در تمام فصل ها مشکل رطوبت دارند؛ در فصل تابستان رطوبت هوا به شدت افت می کند و در زمستان با روشن کردن بخاری، رطوبت افت می کند. در گلخانه بسته به نوع محصول می توان رطوبت ساز التراسونیک یا مه پاش استفاده کرد.
رطوبت ساز پروانه ای
یکی از رطوبت ساز هایی که کاربرد زیادی در صنایع مختلف دارد، رطوبت ساز پروانه ای می باشد. این مدل رطوبت ساز در سالن پرورش قارچ، دامداری، مرغداری و ... مورد استفاده قرار می گرد. رطوبت ساز پروانه ای علاوه بر افزایش رطوبت، باعث خنک کاری محیط نیز می شود. طرز کار رطوبت ساز پروانه ای به این صورت می باشد که آب از طریق پمپ به وسط پروانه پرتاب می شود و پروانه با سرعت 3000 دور در دقیقه آب را پودر کرده و باد پروانه قطرات ریز آب را تا چند متر پرتاب می کند. قطرات آب در این مدل مه ساز حدود 100 تا 200 میکرون می باشد که نسبت به رطوبت سازالتراسونیک بسیار بزرگتر است و همین موضوع باعث خیس شدن محیط می شود.
قابلیت دستگاه رطوبت ساز
دستگاه های التراسونیک قابلیت کنترل از طریق تایمر های لوپ و یا سنسور های رطوبت را دارد. از طریق ماژول تایمر می توانید تنظیم کنید تا چند دقیقه روشن و چند دقیقه خاموش باشد و این عمل را تکرار کند و از طریق سنسور رطوبت می توانید بازه رطوبتی مورد نیاز را تنظیم کنید. همچنین تمامی دستگاه های التراسونیک صنعتی قابلیت آب گیری خودکار با اتصال به آب شهری را دارند و در صورت قطع شدن آب دستگاه بصورت خودکار خاموش می شود.
رطوبت ساز مرغداری
پرورش طیور یکی از بخشهای بزرگ صنعت است و همیشه رقابت بر سر افزایش تولید و بهره گیری می باشد. یکی از عوامل مهم در افزایش راندمان سالن های مرغداری و پرورش پرنده، هوای مطبوع و با کیفیت، خنک و مرطوب می باشد. استفاده از مه پاش در مرغداری از دهیدراته شدن بدن جوجه ها و مشکلات تنفسی مثل برونشیت و تلفات ناشی از بیماری ها جلوگیری می کند.
رطوبت ساز خانگی
بخور سرد یا بخور التراسونیک، دستگاهی کوچک و بدون هیچگونه صدا می تواند رطوبت محیط را تامین کند. دستگاه بخور سرد خانگی در مدل های ولوم دار و مدل های دیجیتال در بازار عرضه می شود. در مدل های دیجیتال قابلیت تنظیم زمان خاموش شدن بعد از چند ساعت و یا تنظیم درصد رطوبت محیط و تنظیم مقدار بخار وجود دارد ولی در مدل های ولوم دار تنها می توانید مقدار خروجی بخار را تنطیم کنید.
خرید دستگاه رطوبت ساز گلخانه
تامین رطوبت گلخانه بستگی به نوع گلخانه و محصول دارد. در گلخانه های کوچک تا متوسط می توان از مه ساز های التراسونیک به تنهایی استفاده کرد، اما در سالن های بزرگ باید ترکیبی از مه ساز و مه پاش را در نظر بگیرید تا فضای گلخانه در کمترین زمان به رطوبت برسد.
رطوبت ساز پرنده
رکن اصلی سالن های پرورش پرنده های زینتی کنترل دما و رطوبت سالن است. رطوبت سالن پرنده هم از جهت جلوگیری از بیماری های تنفسی مثل برونشیت و هم در زمان تخم گذاری و از همه مهم تر در زمان خروج جوجه ها از تخم تاثیر گذار می باشد. با توجه به قیمت بالای جوجه پرندگان زینتی، نبود رطوبت ساز التراسونیک در سالن باعث خسارات زیادی به پرورش دهنده می شود. توجه داشته باشید که در سالن پرنگان زینتی حتما باید از رطوبت ساز التراسونیک استفاده کنید.
دستگاه رطوبت ساز خانگی
رطوبت ساز های خانگی در مدل های بخور سرد و بخور گرم و یا بخور سرد و گرم قابل تهیه می باشند. در دستگاه بخور سرد از روش التراسونیک و بدون گرم شدن آب و در دستگاه بخور گرم از طریق جوشاندن آب تولید بخار انجام می شود. توجه داشته باشید که در دستگا های بخور سرد و گرم، دمای آب حداکثر 35 درجه سانتی گراد است.
قیمت رطوبت ساز
قیمت دستگاه های رطوبت ساز التراسونیک صنعتی با توجه به تعداد پیزو الکتریک و فضای رطوبت دهی و نوع کنترل کننده متفاوت می باشد.